ÉRZELMEINK – boldogulásunk akadálya vagy lehetősége

Előfordul, hogy látszólag ok nélkül kerülünk olyan hangulatba, mely nem épp kedvező ránk és környezetünkre nézve. Olykor érthetetlen módon reagálunk bizonyos dolgokra. Úgy érezzük, hogy boldogságunkat pont az érzelmeink akadályozzák.

Lehetséges az érzéseinket, hangulatainkat befolyásolni? A válaszunk IGEN!

Gyere el az előadásunkra, ahol különféle módszerekkel találkozhatsz, s elsajátíthatod annak alapját, hogyan terelheted kedvező irányba az érzéseidet, gondolataidat!

IDŐPONT: 2020. február 28. 18 óra
HELYSZÍN: LÉLEKZŐ (Páty, Hegyalja utca 17/A)
ÁR: 4.500 Ft/fő

Megismerkedhetsz az illatok, esszenciák hatásával. Kiderítjük, mit üzen, mit kíván megélni a testünk egy-egy érzésben, és azt is megmutatják a növények, hogy mi az az érzés, amivel érdemes mélyebben is foglalkozni.
Könnyen elsajátítható légző- és energetikai gyakorlatot mutatunk, melyeket akár az illóolajokkal együtt jól alkalmazhatod, hogy egyensúlyba hozd a lelki világodat.

Gyere el a workshopra, ahol több mint 30 esszencia illatát és a saját érzéseidet tesztelheted! +1.500 Ft-ért pedig helyben elkészítheted saját illatkeverékedet.
A workshopot 16 éves kortól felső korhatár nélkül mindenkinek ajánljuk.

Biztosítsd a helyed a regisztrációddal!

Error: Contact form not found.Jegyek a helyszínen készpénzben vásárolhatók. Ha előre szeretnéd megvásárolni a jegyed, utalással is fizethetsz. Ehhez kérlek küldj egy üzenetet az info@lelekzo.hu-ra, s küldjük az utalási részleteket.

Szeretettel vár
Pék Eszter Coach
és
Törös Krisztina RYT jógaoktató és ajurvédikus masszőr