2006-ban kezdtem el jógázni, akkor még csak az irodai ülőmunka kedvezőtlen hatásainak ellentételezéséért. Hamarosan ráébredtem, hogy a jóga jóval több mint valami testmozgás, vagy sport. Azon kívül, hogy megszűnt az évek óta tartó hát- és vállfájásom, hormonálisan is pozitív változás következett be.
Szerencsém volt, mert első találkozásomkor olyan valakitől tanultam, aki a védikus tudományok több részében is otthonosan mozog, így például megismerhettem az ajurvéda alapelveit.
Egy idő után úgy éreztem, tudni akarom, mitől működik ez az egész rendszer, hogyan lehet ebben továbbfejlődni. Ezt a tudást természetesen egy jógateremben tartott órán nem lehet megkapni. Így elhatároztam, hogy jógaoktatói képzésre jelentkezem.
A célom akkor még mindössze saját tudásom, tapasztalatom bővítése volt. Barátaim unszolására mégis elkezdtem egy kis létszámú csoporttal foglalkozni.
Kádár Zoli és Papp Józsi tanítványaként 2017-ben szereztem meg a Yoga Allience által is elfogadott hatha jógaokatatói oklevelemet.
A jóga csodálatos hatását nap mint nap tapasztalom, s nagyon örülök, ha ebből a tudásból másnak is át tudok adni valamit.

Jelenleg Pátyon a Lélekzőben tartok órákat, s hamarosan Herceghalomban a Pókháló falmászóknál is indulnak óráim.