Idén a körülöttünk fellelhető gyógynövények, gabonák felhasználhatóságának sokszínűségéről lesz szó, igyekszem minden napunkba beleszőni a témát.
Felfedezzük a kertünkben fellelhető gyógynövényeket, amelyeket felhasználunk a kecsketejes szappan készítésének illatosítására. Varrunk hozzá tartó zsákocskát, hogy a szobába vagy a ruhásszekrénybe téve is fel tudják használni.
A jógán illóolajokat szagolgatunk.
Eszünk/készítünk gabona alapú ételt, vetünk magocskát cserépbe, hogy megfigyelhessék ahogy kikelnek és kis növényekké növekednek.
Kihagyhatatlan a lovas nap, amikor lovagolunk, játszunk, s megtanuljuk, hogy bizony még a lovak is kapnak időnként gabonát, vagy hogy kenegethetjük a sebeiket gyógynövényes krémmel.
Terveim szerint meglátogatjuk a Budakeszi Vadasparkot is és remélem, idén több szerencsénk lesz és tényleg strandolhatunk a Dorogi-tónál.

Időpont: július 8-12-ig Gyülekező 8:00-8.30 között, a tábor 16:00 óráig tart minden nap.
Helyszín: Lélekző (Páty, Hegyalja utca 17/A)
A tábor díja: 49.000 Ft/fő
A tábor díja tartalmaz napi 3x-i étkezést, illetve az ottalvós napon (opció) a vacsorát és a másnapi reggelit is.

Regisztráció: https://forms.gle/noFCAra6kCBpPziT6
A regisztráció 10.000 Ft előleg befizetésével válik véglegessé, melyet fizethetsz készpénzben vagy az alábbi számlaszámra: Szabó László 10918001-00000099-65350001
A megjegyzésbe a  számlázási nevet és címet kérem megadni.

A KÖRNYEZETRŐL

Időnk nagy részében a kertben, friss levegőn tartózkodunk, szélsőséges időjárás esetén pedig a Lélekző helyiségeit használjuk majd.

A kertben fa játszótér, hinták, csúszda és egy medence is található. A kuckós szobában lehetőségük lesz visszavonulni, olvasni, pihenni, hűsölni stb. is az arra vágyóknak. A lovas napon Zsámbék végén a lovastanyán leszünk majd.

További információ: Törös Krisztina Tel: +36203416391/info@lelekzo.hu