A tél az összegzés, számadás, befelé fordulás időszaka. Nemcsak a hideg, hanem a csend, a ragyogó tiszta fények és puhaság is jellemzi. A tél a várakozás és ünneplés időszaka, valami új kezdetét vetíti előre.

Hogyan tesszük mindezt?

Lesznek a hideget ellensúlyozó tüzes ászanák és a testet, elmét  elmét lecsendesítő pózok. Pranayama és relaxáció segíti ellazulásunkat, pihenésünket. Testünket szauna melegével hevítjük.

Időpont: 2021. December 10-12.
Helyszín: Gyógynövénylak (Zalaszentlászló, Vörösmajor, 0154., 8788)
Részvételi díj: 49.000 Ft/fő
Regisztráció:
15.000 Ft előleg befizetésével átutalással az alábbi számlaszámra:
Szabó László 10918001-00000099-65350001 (Unicredit) 

Az elvonulás új helyszínen

Bizalom – Talán még nagyobb szükségünk van rá mostanság, mint valaha eddigi életünkben. A jelenlegi helyzetben igyekszünk olyan feltételekkel szervezni az elvonulást, amivel rugalmasan tudunk alkalmazkodni a változásokhoz, ugyanakkor minél több biztos pontot is adunk, hogy bizalommal fordulj hozzánk, s töltsük el együtt ezt a feltöltő hétvégét.
Többek között ezért kerestünk új helyszínt az eseménynek.Természetesen az előírásokat és legfőképp magunk biztonságát szem előtt tartva járunk el.
Amennyiben az esemény a vírus helyzet miatt lemondásra kerülne, a regisztrációkor megfizetett összeget visszatérítjük.

Biztosítsd a helyed a regisztrációddal!

  Az ár tartalmazza a szállást, étkezéseket, a programokon való részvételt (kivéve az opcionális programokét).

  Részletes programterv: HAMAROSAN

  3 Thoughts to “Téli elvonulás az ajurvéda jegyében”

  1. Thanks for your blog, nice to read. Do not stop.

  2. Artificial intelligence creates content for the site, no worse than a copywriter, you can also use it to write articles. 100% uniqueness :). Click Here:👉 https://stanford.io/3FXszd0

  3. 👉 $5,000 FREE EXCHANGE BONUSES BELOW 📈 👉 PlaseFuture FREE $3,000 BONUS + 0% Maker Fees 📈 + PROMOCODE FOR NEWS USERS OF THE EXCHANGE 👉 [M0345IHZFN] — 0.01 BTC 👉 site: https://buycrypto.in.net Our site is a secure platform that makes it easy to buy, sell, and store cryptocurrency like Bitcoin, Ethereum, and More. We are available in over 30 countries worldwide.

  Leave a Comment